31 Temmuz 2013 Çarşamba

Google Kazançları Nedir


Önceleri bu kazanç sistemlerine inanmayan biri olarak ve size yol göstermesi için bunları yazıyorum. Evet, googlekazançları kitabı kazandırıyor.Bende aldım kitabı ve gönderilen dersleri takip ettim. Bu şekilde kafanızdaki sorular da giderilmiş oluyor. Kitabın içindeki bilgiler gerçekten çok değerli. Nasıl satış ortağı olacağınız, hangi ürünleri seçeceğiniz ve nasıl satış yapacağınız, kısacası internetten nasıl nakit para kazanacağınız anlatılıyor. Bu sistemi herkese anlattığı için Musa Bey'e tekrar teşekkür ediyorum.
Bu sistemi bize anlattığınız için ve ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim. Şu an itibariyle 3 satış yaptım. Sizden gelen mailleri de bire bir uygulamaya çalıştım. Kelimelerim, kampanyalarım ve ürünlerimle ilgili daha özenle çalışıyorum. Sonuca ulaşmak gerçekten beni mutlu etti .Saygılar sunarım.
Google Kazançları kitabında altın değerinde anlatımlar var daha fazla kazanmak ya da işi olmayanlar için ideal bir iş fırsatı olarak görüyorum.
Kitapta dünya üzerindeki affiliate ürün pazarlayan en güvenilir siteler veriliyor. Bunların hepsi test edilmiş. Bu sitelerde binlerce ürün var. Siz buradan ABD'de bir diyet ve ya fitness programı ya da Japonya'da bir İngilizce eğitim seti satabilirsiniz. Önemli olan doğru ürünleri seçmek ve doğru reklam kampanyasını oluşturmak, gerisi tamamen kendiliğinden geliyor. Zaten kitapta ürünü nasıl seçeceğiniz nasıl test edeceğiniz örnekler ile anlatılıyor. Önyargılı olmadan herkesin deneyip küçük bir çaba ile neler kazanılabileceğini görmesini isterim. Saygılar.
BURAYA TIKLA DETAYLI İNCELEMEK İÇİN

2 yorum: